Cement dekvloeren - Giet dekvloeren - Zwevende dekvloeren

Gietdekvloeren

Om uw vloer op hoogte te brengen kunt u kiezen voor een gietdekvloer. Wij brengen hoofdzakelijk de anhydriet gietdekvloer aan omdat de cementgietdekvloer te vaak mislukt. De anhydriet gietdekvloer is een zeer geschikt alternatief voor de cementdekvloer. Hij kan direct op de betonvloer gegoten worden, maar is ook zeer geschikt voor op isolaties. Door zijn hoge buigsterkte kun je vrij dunne vloeren maken die toch niet snel zullen scheuren, ook al gebruik je geen bouwstaalmatten. Gebruikt u holle kanaalplaatvloeren (in de serie matige bouw), dan gieten we eerst de tussen verdieping en de dag erna de zolder en de begane grond. Voor natte ruimtes is deze vloer niet geschikt. Dankzij de goede warmte geleidende eigenschappen kan de anhydiet gietdekvloer goed toegepast worden bij vloerverwarming.

Men kan met betrekkelijk weinig inspanning al dagproducties maken tot zo’n 1500 m2, daarom is de arbeidsinspectie ook groot voorstander voor het aanbrengen van deze vloeren. In het kader van het maatschappelijk verantwoord ondernemen kan men eigenlijk niet meer om de gietdekvloer heen.

Bent u op zoek naar een echte vakman voor het leveren en aanbrengen van uw gietdekvloeren? Dan bent u bij Djuri van Rijbroek aan het juiste adres. Voor meer informatie en een eventuele offerte kunt u contact opnemen via 06 – 27457197.

Zie hier hoe wij onze gietdekvloeren maken